O nama
O nama
O nama
Основан у КСНУМКС, Меикин Оптоелецтроницс Тецхнологи Цо. Лтд. је постао један од водећих произвођача кацига за заваривање у Кини. Снабдевамо све врсте производа за заштиту очију за процесе заваривања, укључујући наочаре за заваривање, шлемове за заваривање са фиксном сенком, респираторе за пречишћавање ваздуха са погоном и фитинге, итд.
До сада већ имамо око 20% глобалног тржишног удела, производећи више од 2,000,000 кацига годишње, опслужујући купце из 70+ земаља из целог света.
око
Препознати смо на међународном нивоу по нашој иновативној технологији, високом квалитету и богатом искуству на тржишту. Поносно поседујемо ан независни тим за истраживање и развој са 20% наших запослених техничара, што нам омогућава да обезбедимо напредна научна истраживања и сталне технолошке иновације. Ми поседује 30+ независних права интелектуалне својине и наши производи су достигли међународни напредни ниво у индустрији.
За разлику од традиционалних трговинских фабрика, ми разбијамо баријере између купаца и фабрика, а наш циљ је да олакшамо пословање и остваримо било коју идеју коју имате о кацигама за заваривање.
Које услуге можемо да пружимо
Које услуге можемо да пружимо
Имамо богато производно искуство, професионални продајни тим, комплетне калупе, прилагођавање производа, услугу на једном месту (производња до паковања) и снажан тим након продаје може вам пружити савршене услуге
Контрола квалитета
Контрола квалитета
Спровешћемо контролу квалитета сировина, полупроизвода и готових производа како бисмо контролисали наше производе како бисмо одржали висок стандард квалитета
Све категорије